Strandactiviteiten met Natuur&Zo

De hele zomer lang zijn er strandactiviteiten met Natuur&Zo. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen strandjutten met de snuffelrugzak, snuffelen aan zee of de opdrachten uit flessenpost oplossen. Ze ervaren zo wat het strand allemaal te bieden heeft. De excursies zijn te boeken via de VVV's in Breskens en Cadzand of online via VVV Zeeland.

Snuffelen aan zee

Op het strand is van alles te vinden en te beleven. Samen met een natuurgids van Natuur&Zo gaan jij en je (groot)ouders deze ochtend onderzoeken wat de zee en het strand ons te bieden hebben.
We kijken, luisteren, voelen en ruiken.. We maken met z'n allen een kunstwerk van onze vondsten.
We gaan garnalen vissen of krabben vangen. En je gaat naar huis met een zelfgemaakt strandsouvenir. Elke donderdagochtend, start om 10.00 uur bij strandpaviljoen 't Halve Maentje in Breskens.

Boeken via VVV Zeeland

Flessenpost in Nieuwvliet

Op het strand ligt van alles, misschien wel een aangespoelde fles met een briefje er in! Tijdens deze spannende strandspeurtocht draait het om flessenpost. De boodschappen vertellen over andere landen, over dieren en natuurlijk over de zee. Eljke dinsdag, om 10.30 uur vanaf strandpaviljoen de Strandganger in Nieuwvliet.

Boeken via verhuurbureau Nieuwvliet, 0117-372180 of het strandpaviljoen De Strandganger, 0117-372042.