Pasen in Saeftinghe

maandag 2 april van 10:00u tot 13:00u
Pasen in Saeftinghe

Trek er lekker op uit met het gezin op 2e Paasdag! Ook dit jaar staat er voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen een Paasexcursie op het programma. Naast dat u kunt genieten van het landschap en de ontluikende natuur, aangevuld met de verhalen van de gids, zal een lekkere paasversnapering niet ontbreken! De tocht vertrekt om 10:00 uur vanaf het bezoekerscentrum en duurt ongeveer 3 uur.

  • Gezien de aard van het terrein en de zwaarte van de tocht worden geen kinderen jonger dan 10 jaar, mensen die niet al te gezond of slecht ter been zijn, hartpatiënten of zwangere vrouwen toegelaten.
  • Trek kleding aan die nat/vuil mag worden en zeker ook, bij voorkeur, kniehoge laarzen of ander schoeisel dat aan die voorwaarde voldoet. Bij het dragen van ongeschikt schoeisel (slippers e.d.) kan men voor deelname aan de excursie uitgesloten worden. Deelname op blote voeten is niet toegestaan, evenals het aftapen van laarzen.
  • Een wandelstok is aan te bevelen. Deze zijn ook te huur in het bezoekerscentrum, kosten € 2,00.
  • Neem schone en droge kleding mee voor na de tocht.
  • Bij regenachtig weer wordt een regenpak aanbevolen.
  • Neem voor onderweg iets te drinken en te eten mee. Het nuttigen van alcohol tijdens de tocht is verboden. Aanmelden Reserveren is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 3 dagen van tevoren via het speciale aanmeldformulier voor Saeftinghe-excursies. Geef in het opmerkingenveld aan dat het om de Paasexcursie gaat. Startpunt Bezoekerscentrum Saeftinghe, Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw-Namen.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 3 dagen van tevoren via het speciale aanmeldformulier voor Saeftinghe-excursies.
Geef in het opmerkingenveld aan dat het om de Paasexcursie gaat.

Startpunt
Bezoekerscentrum Saeftinghe, Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw-Namen.

Kosten
Kosten: € 10,- p.p., kinderen tussen 10 en 16 jaar € 6,-. incl. versnapering. Donateurs van het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten betalen op vertoon van hun donateurspas € 5,00 p.p., kinderen van 10 tot 16 jaar € 3,00 p.p.

Honden niet toegestaan.

Deze excursie is bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 7 personen mee doen aan een rondleiding door Saeftinghe of stelt u prijs op een privégids voor uw groep? Vraag dan een excursie op maat aan.