Lespakket Wintergroenten

Het is weer tijd voor wintergroenten! Natuur&Zo biedt de basisscholen en BSO’s in Zeeuws-Vlaanderen weer de mogelijkheid om een gratis lespakket en een doos boordevol lekkere wintergroenten aan te vragen. Hier kunnen jullie dan in week 3 of 4 van 2021 mee aan de slag op school of op de BSO.

Inhoud

Aanvraag gratis wintergroentenpakket

 

Hoe gaat het aanvragen in z’n werk?

  • Vul het onderstaande aanmeldformulier in. We gebruiken om technische redenen het aanvraagformulier dat normaal voor gastlessen is.
  • Vermeld bij de datum jouw voorkeursdatum waarop je de groenten kunt ophalen. Kies uit maandag 25, dinsdag 26 of woensdag 27 januari 2021. Je kunt zelf bepalen op welke dag je het pakket ophaalt.
  • Zet in het opmerkingenveld of je 1 of 2 of meer pakketten wil ontvangen. Wij kunnen per locatie maximaal 1 pakket gratis aanbieden. Extra pakketten zijn tegen meerprijs van 7,50 euro verkrijgbaar bij het Boertje (alleen als je deze van tevoren via ons hebt besteld).
  • Verstuur je aanvraag vóór 10 januari 2021. Je krijgt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van je aanvraag. Let op: in de mail staat dat het om een aanvraag voor een gastles gaat. Dit is niet het geval, het gaat enkel om de aanvraag van het wintergroentenpakket.
  • Laat de bevestigingsmail zien op je telefoon (bij voorkeur!) of maak een printje, zodat de medewerkers van groentenhandel De Feijter weten welke school of bso het wintergroentenpakket heeft ontvangen.
  • Je krijgt van Natuur&Zo nog een aparte mail met een link naar de digitale lesmap.

Gastles aanvragen

Naam *
Organisatie *
E-mail *
Groepsgrootte *
Gewenste datum *
Datum wordt in overleg afgesproken
Opmerking