Cursus bij-vriendelijke groene schoolpleinen

Stichting Landschapsbeheer Zeeland organiseert in samenwerking met IVN een cursus speciaal voor hoveniers. Ben jij hovenier en wil jij weten hoe je groene schoolpleinen bijvriendelijk inricht? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Inhoud cursus

Groene schoolpleinen zijn ideale plekken waar planten en dieren een plekje kunnen vinden. Ook is het voor kinderen fantastisch om te kunnen spelen in de natuur. Een groen schoolplein bij-vriendelijk inrichten is weer een vak apart.  Het accent in de cursus ligt op het toekomstig beheer en de wijze waarop biodiversiteit hand in hand gaat met een groen schoolplein.

Data en locatie

De cursus omvat twee dagdelen, die elk bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De cursus zal plaatsvinden op 18 december 2019 en 15 januari 2020. De cursus is praktisch gericht en de twee dagdelen duren van circa 9.30u-13.00u. De cursus vindt plaats op Zuid-Beveland. De exacte locatie zal nog nader bepaald worden.

De cursus wordt gegeven om meer bij-vriendelijke Groene schoolpleinen in Zeeland te krijgen. Voor de cursus betalen deelnemers een bijdrage van €35,- (inclusief koffie en thee).

Aanmelden

Meld je aan via info@landschapsbeheerzeeland.nl of bel met 0113-23 09 36. Aanmelden graag vóór 12 december 2019.