Welkom Michelle Witte

Sinds augustus is het team van Natuur&Zo versterkt met Michelle Witte. Zij gaat zich bij Natuur&Zo vooral bezighouden met externe projecten, maar ook met de uitleen van lesmateriaal aan scholen, kinderopvang en particulieren. Zij stelt zich graag aan jullie voor.

250_foto_met_kids.jpgHallo!

Sinds augustus ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen bij Natuur&Zo en daarom stel ik mij graag aan jullie voor. Samen met Brenda en Pascalle hoop ik mijn steentje bij te dragen in de educatie over natuur & milieu aan kinderen. Want dat vind ik zo ontzettend belangrijk! Even terug naar de basis en kijk eens om je heen (in plaats van naar je telefoonscherm ;) ). Ik hou me onder meer bezig met de uitleen van leskisten, social media, contacten met de gemeenten en het project Schoon Zeeland.

In het dagelijks leven woon ik in Philippine met mijn man, vier dochters en onze poes Sientje. We trekken er graag op uit naar het strand en het bos. Verder probeer ik af en toe eens een boek te lezen, uitgebreid te koken en trek ik graag mijn hardloopschoenen aan voor een rondje door de polder.

Tot ziens!

groeten Michelle Witte

m.witte@terneuzen.nl

Vertrek Marijke Pool

Marijke Pool is vanaf september niet meer op kantoor werkzaam, maar ze blijft als - enthousiast, gedreven en ervaren - gastdocent verbonden aan Natuur&Zo. Scholen, BSO's en andere aanvragers van onze activiteiten kunnen haar dus blijven tegenkomen!